A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівські орієнтувальники у складі збірної області взяли участь у V Літній Гімназіаді України зі спортивного орієнтування

Дата: 13.06.2023 18:05
Кількість переглядів: 92

Із 8 по 12 червня у місті Калуш проходила V Літня Гімназіада України зі спортивного орієнтування.

Участь у змаганнях взяли сотні спортсменів із 13 областей країни. Серед них — і збірна Полтавської області. Семеро решетилівських орієнтувальників потрапили до збірної області та змагалися за перемогу поряд із спортсменами із інших регіонів.

За підсумками трьох змагальних днів в прикарпатських букових лісах на короткій, довгій та середній дистанціях Полтавська область зайняла 6 місце в загальному заліку з-поміж 13 команд. Наші спортсмени набрали 126 балів у підсумку. Щодо вихованців Решетилівського центру туризму, то юнаки та дівчата «заробили» в скарбничку команди 73 бали.

Щодо особистих результатів, то найкраще виступили Катерина Мосієнко, яка «вибігала» команді 33 бали, а також Віталіна Нижник — дівчина здобула в підсумку 23 бали.

Зазначимо, що це був перший досвід виступу на змаганнях такого формату. Юні спортсмени (діти 2008 р.н. та молодші) змагались в єдиній віковій групі без розподілу по роках. У дівчат група складалась з 58 учасниць, у хлопців — 68 спортсменів.

Віктор БІЛОКІНЬ, Решетилівщина.UA


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень