A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

У Решетилівській громаді стартував Чемпіонат з пішохідного туризму

Дата: 14.06.2023 14:24
Кількість переглядів: 1218

Чемпіонат Решетилівської громади зі спортивного туризму розпочався сьогодні, 14 червня, на базі відпочинку в с.Каленики. Вперше за останні 6 років цей захід об'єднав юних учасників із дев'яти закладів загальної середньої освіти: Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст., Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст., ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст., Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Федіївської філії І-ІІ ст. Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки. Також до числа учасників доєдналися вихованці Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Загалом 10 команд (середня та старша групи) змагатимуться за першість у Чемпіонаті.

Перший день змагань - тренувальний (особиста та командна техніки). Піднесено та гордо капітани команд підняли вгору національний символ - Державний Прапор України.

На урочистому відкритті Чемпіонату начальник відділу освіти Алла Костогриз побажала командам-учасникам успіху, вагомих результатів та, окрім обов'язкового виконання програми, хорошого відпочинку на природі. 

Другого та третього дня Чемпіонату відбудуться особисто-командні та командні змагання на дистанції "Смуга перешкод" для середньої та старшої групи.

Головний суддя спортивного дійства - керівник гуртка "Пішохідний туризм" Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Євгеній Зимогляд. До суддівської колегії також увійшли директор закладу позашкільної освіти Павло Мосієнко, учитель фізичної культури Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Вадим Пільгук та консультант ЦПРПП Ігор Коваленко.

Спортивні активності триватимуть три дні і завершаться нагородженням переможців та призерів.

Оновлено! У п'ятницю, 16 червня, відбувся заключний день Чемпіонату зі спортивного туризму. Після завершальних змагань всі учасники зібралися для урочистого нагородження переможців та призерів заходу. Учнівський актив привітала начальник відділу освіти Алла Костогриз. Вона побажала дітям і надалі розвивати свої спортивні навички, щоб бути готовими до нових змагань та перемог. 

Головний суддя Євгеній Зимогляд зауважив, що змагання були досить напруженими і з високою конкурентністю, проте учасники показали свою  високу майстерність та впевнено справилися із поставленими завданнями.

Призові місця у загальнокомандному заліку посіли:

Середня група

І місце - Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІ місце - ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника"

ІІІ місце - Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Старша група

І місце - Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді 

ІІ місце - Остап'євський ЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки

У командному заліку першість здобули такі заклади: 

Старша група

І місце - Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді 

ІІ місце - Остап'євський ЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце - Малобакайський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Призерами особисто-командного заліку стали:

Середня група - юнаки

І місце - Роман Панасюк

ІІ місце - Дмитро Доля

ІІІ місце - Ярослав П'ятаха, Микола Берлінов

Середня група - дівчата 

І місце - Марина Зараз

ІІ місце - Крістіна Кондрашова 

ІІІ місце - Галина Кісіль

Старша група - юнаки

І місце - Володимир Нечахін

ІІ місце - В'ячеслав Заливчий

ІІІ місце - Іван Олефір

Старша група - дівчата

І місце - Анна Матяш

ІІ місце - Віталіна Нижник

ІІІ місце - Єлизавета Самойленко

Три дні Чемпіонату пролетіли так швидко. Приємно, що попри втому діти висловлювали бажання залишитися ще, адже окрім змагань вагомим лишився відпочинок на природі, річка, нові друзі та знайомства, єднання за спільною справою. 

Щира вдячність організаторам, суддівській колегії, педагогам, які змогли втілити чудовий задум та залучити дітей до корисного і змістовного дозвілля. Впевнені, що така зустріч не остання, а на дітей чекають нові перемоги.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень