A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вихователі дошкільних закладів пройшли тренінгове навчання з емоційної підтримки та професійного зростання

Дата: 20.06.2023 09:49
Кількість переглядів: 393

20 червня у відділі освіти відбувся навчальний тренінг "Емоційна підтримка та професійне зростання вихователя ЗДО". Зустріч з освітянами провела директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко. 

Вона розповіла про важливість формування базових навичок, які допомагають долати психотравмуючі ситуації на робочому місці, оскільки під час війни наявність відновлювального ресурсу є вагомою потребою. Підтримка в професійному колі виступає як додаткове джерело позитивної енергії, яке перешкоджає емоційному виснаженню. Це також варто враховувати при роботі з дітьми дошкільного віку. Вихователі ЗДО під час тренінгу отримали практичні поради щодо налагодження взаємодії з дітьми, як створити безпечне середовище в садочку, підтримувати атмосферу довіри та стабільності в дитячому колективі.

Окрім того, присутні виконували індивідуальні вправи "Відновлюємо особисті ресурси", "Коло стурбованості" (явище вторинної травматизації), "Інструкція по використанню мене в роботі" та ін. Учасники зустрічі дізналися як контролювати власні емоції та працювати над індивідуальною стійкістю, а також ділилися досвідом відновлення особистих джерел позитивної  енергії. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень