A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Старшокласники закладів освіти громади вдосконалюють практичні навички на навчально-польових зборах

Дата: 20.06.2023 14:05
Кількість переглядів: 983

20-21 червня на базі відпочинку Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді в селі Каленики проходять навчально-польові збори та навчально-тренувальні заняття для учнів 11 класів закладів освіти Решетилівської громади. 

33 старшокласники із семи ЗЗСО - Калениківського, Остап'євського, Шевченківського, Демидівського, ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Покровського та Піщанського - впродовж двох днів будуть вдосконалювати свої практичні навички за такими напрямками: тактична медицина, мінна безпека, стройова і фізична підготовка, тактична підготовка. 

Першого дня на відкритті заходу начальник відділу освіти Алла Костогриз побажала юнакам та дівчатам успішно пройти важливі тренування, опанувати життєво-необхідні навички і відпочити біля річки.

Навчання відбуваються з дотриманням усіх заходів безпеки пов'язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

​​​​​​Оновлено!

21 червня дводенні тренування успішно завершилися. У підсумку командири трьох взводів нагороджені грамотами відділу освіти за відмінне несення служби під час проведення літніх навчально-польових зборів.  Також окремо відзначили учнів, які найкраще показали свою вправність у стрільбі з пневматичної гвинтівки. 

Старшокласники змістовно провели час на базі в селі Каленики. Отримані знання та практичні навички в умовах сьогодення можуть врятувати життя людини, тому є вкрай важливими не тільки для дорослих, але й для підростаючого покоління. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень