A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартує Всеукраїнська літня школа з основ дистанційного зондування Землі

Дата: 21.06.2023 08:57
Кількість переглядів: 258

В період з 3 по 7 липня 2023 року Національний центр "Мала академія наук України" буде проводити Всеукраїнську літню школу з основ дистанційного зондування Землі. До участі запрошуються здобувачі освіти 7-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Метою Школи є формування навичок працювати з відкритими супутниковими даними та застосовувати дані дистанційного зондування Землі у своїх наукових дослідженнях.

Для реєстрації потрібно до 26 червня 2023 року заповнити онлайн-анкету за посиланням: https://forms.gle/L1DMVoxXw4oBgdus6 

Основними критеріями відбору є:
– мотивація учасника;

– готовність протягом тижня брати активну участь у навчанні. Програма
передбачає інтенсивні онлайн-заняття (до 3 год щодня);

– наявність технічних можливостей (стабільне інтернет-підключення, комп’ютер або ноутбук, веб-камера, мікрофон), що дозволяє брати повноцінну та активну участь в онлайн-програмі.

Про результати відбору учасники будуть повідомлені на електронну адресу, зазначену в анкеті. Навчання буде здійснюватись у режимі онлайн на платформі "Zoom" (доступ до відповідного електронного ресурсу буде надісланий учасникам на електронну адресу, зазначену під час реєстрації, до 2 липня 2023 року).

Програмою Школи передбачено лекції від науковців Малої академії наук України та Національної академії наук України. За умови успішного виконання більше ніж 70 відсотків завдань учасники отримають сертифікат.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень