A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартує Всеукраїнська літня школа з основ дистанційного зондування Землі

Дата: 21.06.2023 08:57
Кількість переглядів: 306

В період з 3 по 7 липня 2023 року Національний центр "Мала академія наук України" буде проводити Всеукраїнську літню школу з основ дистанційного зондування Землі. До участі запрошуються здобувачі освіти 7-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Метою Школи є формування навичок працювати з відкритими супутниковими даними та застосовувати дані дистанційного зондування Землі у своїх наукових дослідженнях.

Для реєстрації потрібно до 26 червня 2023 року заповнити онлайн-анкету за посиланням: https://forms.gle/L1DMVoxXw4oBgdus6 

Основними критеріями відбору є:
– мотивація учасника;

– готовність протягом тижня брати активну участь у навчанні. Програма
передбачає інтенсивні онлайн-заняття (до 3 год щодня);

– наявність технічних можливостей (стабільне інтернет-підключення, комп’ютер або ноутбук, веб-камера, мікрофон), що дозволяє брати повноцінну та активну участь в онлайн-програмі.

Про результати відбору учасники будуть повідомлені на електронну адресу, зазначену в анкеті. Навчання буде здійснюватись у режимі онлайн на платформі "Zoom" (доступ до відповідного електронного ресурсу буде надісланий учасникам на електронну адресу, зазначену під час реєстрації, до 2 липня 2023 року).

Програмою Школи передбачено лекції від науковців Малої академії наук України та Національної академії наук України. За умови успішного виконання більше ніж 70 відсотків завдань учасники отримають сертифікат.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень