A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 08:21
Кількість переглядів: 179

Сьогодні Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Всі ці роки наша держава з допомогою головного документу захищала наші права, тепер прийшла черга нашого народу захищати рідну державу, аби зберегти її для нащадків та майбутніх поколінь. 

Ствердивши соборність та свободу більш ніж два десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними та виборювати життя у кривавій війні з агресором. Попри всі нинішні тривоги і втрати, ми твердо впевнені у своїй Перемозі. Ніхто не відбере у нас права бути громадянами суверенної України, ми заслуговуємо на мир і спокій, а наші діти - на щасливе дитинство!

Стійкості та витримки воїнам, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони своєї держави, захищають наші родини, майбуття рідної України! Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень