A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Орієнтувальники з Решетилівки привезли винагороди з Лубен!

Дата: 26.06.2023 09:12
Кількість переглядів: 99

Із 23 по 25 червня у місті Лубни відбулися Всеукраїнські змагання «Кубок пам’яті 2023» - Відкритий особистий чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування. На Лубенщину прибули спортсмени із Харківщини, Сумщини, Донеччини, Дніпропетровщини, Полтавщини, Київщини, Луганщини, Одещини. Загалом, за першість змагалися близько сотні учасників.

Традиційно участь у «Кубку пам’яті» приймали і вихованці Решетилівського центру туризму. Юні спортсмени успішно виступили та повернулися додому із «золотом», «сріблом» і «бронзою».

У перший змагальний день, на середній дистанції, Віталіна Нижник (вікова категорія Ж16) завоювала І місце, Тарас Купенко (вікова категорія Ч14) — ІІ призове місце.

У другий змагальний день, на довгій дистанції у категорії Ч16 «золото» забрав Олександр Шкурупій, другою стала Катерина Мосієнко у категорії Ж16.

У третій змагальний день на короткій дистанції Олександр Шкурупій завоював «срібло», Катерина Мосієнко — «золото», Анна Коваленко посіла другу сходинку, а Віталіна Нижник завоювала «бронзу».

За підсумками трьох днів, де бали вираховувались від відставання від лідера, призери отримали дизайнерські медалі і кубки: Олександр Шкурупій завоював перше призове місце, Катерина Мосієнко стала другою, а Віталіна Нижник посіла третю сходинку.

Вітаємо наших спортсменів із досягненнями! Ви, як завжди, пройшли чергову перевірку себе на міцність, стійкість та волю!

Джерело: Решетилівщина UA



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень