A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

В Решетилівській громаді в рамках проведення літніх клубів стартували агро-екскурсії

Дата: 04.08.2023 16:15
Кількість переглядів: 413

Завдяки проєкту DECIDE та агропромисловому холдингу "Астарта-Київ" в рамках проведення літніх клубів учні нашої громади стали учасниками захопливих агро-екскурсій, які розпочалися сьогодні, 4 серпня.

21 дитина з літнього клубу DECIDE Summer Clubs "Зростаємо в демократії", який діє при Федіївській філії І-ІІ ст. мала змогу відвідати село Бреусівка на Козельщині. Спочатку учні побували на фермі з компостування. Це окремі поля з кагатами, температура всередині яких не повинна перевищувати 55°, бо інакше це призведе до загибелі бактерій. У господарстві це розглядають як можливість використання компосту в якості добрива, покращення структури та здоров‘я ґрунту, зменшення об'єму перевезення в поле. 

Наступна зупинка екскурсії - відвідування молочної ферми (така знайома, але й з новинками технологій вирощування телят і отримання молочної продукції). Учнів дуже зацікавило побачене, вони ставили запитання керівнику ТОВ "Добробут" Максиму Корсуну, який проводив екскурсію по локації, ділилися враженнями, навіть висловлювали бажання щодо подальшої праці. 

Щиро вдячні агропромхолдингу "Астарта-Київ" та проєкту DECIDE за змістовне дозвілля для дітей Решетилівської громади. На ферму з компостуванням ще заплановані поїздки учнів із Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. та Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Загалом, агро-мандрівки триватимуть до 23 серпня 2023 року включно. 

Літні активності на базі освітніх закладів вже провели у Малобакайському та Остап'євському ЗЗСО І-ІІІ ст. Нині естафету прийняла Федіївська філія І-ІІ ст. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень