A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартував ІІ етап каскаду математичних тренінгів для вчителів математики ЗЗСО

Дата: 14.08.2023 13:54
Кількість переглядів: 210

14 серпня розпочався ІІ етап каскаду математичних тренінгів для вчителів математики закладів освіти громади, організатором якого є Центр професійного розвитку педагогічних працівників. І етап проводився на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського та мав на меті навчання тренерів. У Решетилівській громаді ними стали учитель математики ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника», педагог-координатор професійної спільноти учителів математики Тамара Мовчан, учитель математики цього ж закладу Ірина Байбуза та учитель математики Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст. Віталій Гнида.

Програма онлайн-навчання включає в себе: розбір задач на подільність різних рівнів складності як шкільного курсу математики так і олімпіадної математики, розв’язування рівнянь в цілих числах та задач, що приводять до таких рівнянь; створення інтерактивних плакатів,  віртуальних екскурсій, відеороликів та відеоуроків за допомогою програми Power Point; складання тестових завдань з комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики (життєві сюжети прикладного характеру).

Тренінги триватимуть з 14 по 18 серпня. За результатами підсумкового тестування та виконання практичних завдань з опрацьованих тем учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації. 

Також сьогодні на базі ПАНО ім. М.В. Остроградського паралельно розпочинається онлайн-навчання за програмою "Методика викладання курсу за вибором "Навчаємось жити в громаді" для здобувачів освіти 8 (9) класів ЗЗСО" для вчителів історії та правознавства.  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень