A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Інформаційна сесія для освітян Решетилівської громади: "Протидія торгівлі людьми, експлуатації або ґендерно зумовленого насильства"

Дата: 17.08.2023 15:28
Кількість переглядів: 163

17 липня на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" для педагогів та психологів закладів освіти громади була проведена інформаційна сесія на тему "Протидія торгівлі людьми, експлуатації або ґендерно зумовленого насильства" в рамках проєкту "Забезпечення комплексного реагування щодо захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації або гендерно зумовленого насильства, осіб з групи високого ризику до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, найбільш уразливих ВПО та населення, постраждалого від конфлікту у Полтавській області".

Ведучою заходу виступила фахівець БО "Світло Надії" Вікторія Мірошниченко, яка розповіла про основні види, причини та ознаки торгівлі людьми, а також ознайомила присутніх із формуванням навичок безпечної міграції. 

Окрім того, разом із освітянами під час зустрічі обговорили поняття гендерно зумовленого/домашнього насильства та алгоритм дій в разі його виявлення.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень