A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Три заклади освіти Решетилівської громади долучилися до пілотування проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей"

Дата: 22.08.2023 16:31
Кількість переглядів: 418

22 серпня у Полтаві відбулася презентація проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей". У заході взяли участь представники відділу та трьох закладів освіти громади - Покровського ОЗЗСО l-lll ст., Демидівського ЗЗСО l-lll ст. та Решетилівської філії І ступеня ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника", які долучилися до пілотування проєкту.

Презентаційний захід спрямований на формування нових партнерств та укріплення мережевих зв'язків в освітній екосистемі, впровадження комплексних навчальних програм і продуктів на рівні громади, розвиток професійних компетентностей освітян й управлінців. Учасники мали змогу ознайомитися з практикою запровадження безпечного середовища для дітей Ізраїлю та проаналізувати фізичну, інформаційну та психологічну безпеку в закладах. 

З 26 по 28 вересня 2023 року для педагогів пілотних ЗЗСО запланований цикл тренінгів "Безпечна громада", а на початку жовтня відбудеться проведення симуляційної гри "Освітня екосистема". 

Проєкт реалізується Центром інноваційної освіти "Про.Світ" за підтримки U-Lead with Europe, у співпраці з Службою освітнього омбудсмена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень