A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вітаємо зі святом!

Дата: 01.09.2023 08:10
Кількість переглядів: 150

Вересень… Ранок першого осіннього дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. 

Сьогодні усі шляхи ведуть до школи! Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до нових звершень. Для здобувачів знань - це впевнений старт, початок. Для когось він перший і ще зовсім невідомий, для випускників - завершальний, але не менш важливий. 

Бажаємо, щоб цей день запам'ятався лише приємними хвилюваннями, довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. І нехай у наших школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих досягнень, безпечного навчання учням, вчителям - невичерпного ентузіазму, професійного зростання, а батькам бажаємо витримки та розуміння усіх викликів нинішнього часу.  

Зустрічаємо новий навчальний рік разом! Віримо у наших захисників та працюємо на благо прийдешніх поколінь незалежної України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень