A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівська громада - переможець ініціативи з відновлення "DECIDE: ВІДБУДОВА"

Дата: 06.09.2023 08:22
Кількість переглядів: 64

5 вересня стали відомі результати відбору громад для участі в ініціативі проєкту DECIDE з відновлення шкіл. Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» оголосила переможців відбору громад для участі в Ініціативі з відновлення шкіл «DECIDE: Відбудова».

Радо повідомляємо, що до переліку переможців також увійшла Решетилівська громада, яка отримає грант в сумі до 3,8 млн грн на облаштування шкільного укриття Решетилівської філії І ст. ОЗ "Решетилівський ліцей ім.І.Л. Олійника" та створення на його базі освітнього хабу.

Всього на участь було надіслано 108 заявок від 86 територіальних громад Чернігівської, Одеської та Полтавської областей. У межах ініціативи «DECIDE: ВІДБУДОВА. Ініціатива з відновлення шкіл» було відібрано 25 територіальних громад, де облаштують укриття в освітніх закладах. 

Також кожна з громад, яка стала партнеркою ініціативи, навчиться писати та впроваджувати проєкти з відбудови, працювати з донорами, а також долучати до цього процесу молодь.

Освіта в громадах заради майбутнього українських дітей!

Про проєкт: Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спрямований на підтримку двох важливих реформ – освіти та децентралізації. Його метою є сприяння долучення громадян територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та отриманню доступу до якісної освіти.

Проєкт реалізується в Україні ГО «ДОККУ» у партнерстві з Цюрихським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарії. Стратегічними партнерами проєкту DECIDE є Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Івано-Франківська, Луганська, Одеська, Полтавська та Чернігівська обласні державні (військові) адміністрації, а також Державна служба якості освіти України та Всеукраїнська асоціація ОТГ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень