A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Практичні психологи та соціальні педагоги обговорили аспекти надання першої психологічної допомоги в період воєнного стану

Дата: 14.09.2023 10:40
Кількість переглядів: 411

14 вересня у відділі освіти відбулася діалогова сесія учасників професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів. Зустріч була організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників у рамках проведення освітянської діалогової платформи "Акценти 2023-2024 н.р.". 

Координатор спільноти, практичний психолог ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Юлія Полонська, звертаючись до своїх колег, наголосила на важливості їх роботи в період воєнного стану. Особливо це стосується надання першої психологічної допомоги та емоційної підтримки учасників освітнього процесу. Також психологи закладів освіти можуть надавати психологічні послуги військовослужбовцям та членам їх родин, внутрішньо-переміщеним особам та тим, хто самостійно звертається за кваліфікованою допомогою. 

Директор ЦПРПП Вікторія Пащенко розповіла присутнім про психологічні проєкти "Про.Спільнти", "Зупинка: Я", "Поруч", які можуть стати для психологів та соціальних педагогів майданчиком для вдосконалення професійних навичок та отримання корисної інформації. 

У своїй роботі психологи та соціальні педагоги мають керуватися нормативними документами та дотримуватися методичних рекомендацій. 

На завершення зустрічі учасники спільноти виконали арттерапевтичну вправу "Метафоричний портрет" та обговорили аспекти подальшої діяльності. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень