A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Акція "Смілива гривня" - це твій внесок в перемогу!

Дата: 18.09.2023 11:31
Кількість переглядів: 332

Акція "Смілива гривня" – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. З 4 вересня по 30 листопада 2023 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції та зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України, дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою в боротьбі з ворогом за незалежність і наближення нашої перемоги.

Відділ освіти Решетилівської міської ради також долучився до благодійної ініціативи і є однією із локацій, де можна вкинути монети в акційну пляшку, таким чином зробивши посильний внесок у перемогу. 

Акція передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Пункти збору монет відкриті у відділеннях банків-партнерів (ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ). Банки, отримавши монети від населення, перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку ЗСУ.

Благодійна акція „Смілива гривня” проходить вже вдруге. Минулого року учасники акції зібрали монет на суму майже 5 млн грн. Збір монет тривав протягом трьох місяців, з 1 серпня до 31 жовтня 2022 року, по всій Україні. Зібрані кошти були перераховані на спеціальний рахунок, створений у Національному банку України, для потреб сил оборони України.

Посилання на інформаційні матеріали акції, які стануть у нагоді під час організації збору монет у колективах:
1) інструкція з організації збору коштів
2) реєстраційна форма для участі в акції (для отримання електронної
грамоти про участь колективу в акції)
3) посилання на сайт акції
4) макети етикетки для пластикової пляшки для збору монет та постера з
брендом акції

З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.

Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка  – це твій внесок в перемогу!

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень