A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Шановні освітяни, колеги!

Дата: 29.09.2023 14:44
Кількість переглядів: 238

Професійне свято - це чергова нагода висловити подяку всім тим, хто тримає на своїх плечах відповідальність за нову генерацію громадян України. Адже щодня, як і раніше, працівники освіти виконують свою одвічну місію - навчають і навчаються. 

Для кожного з вас ваша професія - це не просто робота, а цілий Всесвіт. Ви незламно продовжуєте навчати дітей - онлайн чи очно, вселяючи у сотні маленьких сердець надію на краще майбутнє нашої держави. 

Прийміть слова безмежної вдячності за вашу невтомну і наполегливу працю, коли у найважчі для країни часи ви не полишаєте свій обов‘язок – передавати знання молодому поколінню! Уклін усім працівникам галузі, які у дні небезпеки прикладають максимальних зусиль, аби українська система освіти продовжувала працювати. Окрема подяка за волонтерську діяльність, адже спільні добрі справи наближають нас до Перемоги! 

Нехай не міліє джерело педагогічного таланту, а прагнення виконувати свою роботу якнайкраще обернеться для кожного працівника освіти особистим успіхом та добром! 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень