A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Шлях до кар'єри в атомно-енергетичній галузі

Дата: 21.09.2023 09:10
Кількість переглядів: 136

ДП «НАЕК «Енергоатом» як найбільша енергогенеруюча компанія, яка забезпечує понад 50% потреби України в електроенергії, для забезпечення сталого функціонування та розвитку атомно-енергетичної галузі зацікавлена в якнайкращій підготовці фахівців і стимулюванні молоді до побудови кар’єри на вітчизняних енергетичних підприємствах. Задля цього Компанія активно взаємодіє з учнівською та студентською спільнотами: популяризує STEM-освіту, надає актуальну інформацію, практичні й фахові знання та підвищує обізнаність в галузі ядерної енергетики.

Однією з успішних форм профорієнтації, яку проводить ДП «НАЕК «Енергоатом» в регіонах розміщення своїх об’єктів, є випуск роз’яснювальних матеріалів, які допомагають школярам дізнаватися про можливості побудови кар’єри в галузі.

Так, Компанія «Енергоатом», оператор всіх діючих вітчизняних АЕС, та ГО «Українське ядерне товариство» – найбільша галузева громадська організація, що об’єднує понад 3000 фахівців, підготували путівник «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі». Інформація, зібрана в ньому, стане в пригоді вступникам та їхнім батькам, а також старшокласникам, які лише починають обирати собі майбутні професії.

Путівник розповідає про можливості як навчання, так і подальшого працевлаштування за спеціальностями, затребуваними в ядерній енергетиці й промисловості. Де можна навчатися? Як вступити до ЗВО? Як гарантовано отримати робоче місце? Відповіді на ці та багато інших запитань вступники та їхні батьки можуть знайти в путівнику за посиланням: https://energoatom.com.ua/parts/pdf-file/Way-to-career-(web).pdf

Наша спільна місія – зробити технічні професії престижними та показати молоді, що ядерно-енергетична галузь є однією із найперспективніших для працевлаштування як сьогодні, так і в майбутньому: з гідною оплатою праці, високими соціальними гарантіями та можливостями кар’єрного зростання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень