A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Юрист консультує: ведення обов'язкової кадрової документації в закладі дошкільної освіти

Дата: 23.11.2023 14:03
Кількість переглядів: 347

23 листопада відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено семінар-тренінг «Ведення обов’язкової кадрової документації в закладі дошкільної освіти» для директорів ЗДО Решетилівської громади. 

На початку зустрічі начальник відділу освіти Алла Костогриз наголосила на важливості вкладу у дошкілля вже сьогодні, оскільки саме ця освіта є початковою на шляху до успішного та повноцінного розвитку особистості і держави в майбутньому. Також вона звернула увагу колег на участь ЗДО у проєктах та програмах; психо-емоційне здоров'я дітей та працівників закладу; завершення фінансового року; проєктні ідеї для Стратегії розвитку освіти громади. 

Юрисконсульт відділу освіти Юлія Дмитренко детально обговорила із керівниками ЗДО питання, що стосуються ведення кадрової документації згідно чинних норм та вимог, правила її зберігання, оформлення. Для закріплення знань на практиці директор ЦПРПП Вікторія Пащенко провела кілька вправ, під час яких освітяни працювали в групах та вивчали особливості роботи з інструкціями, договорами, наказами, особовими справами та трудовими книжками.  

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень