A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Урок в НУШ: комплексно-хвильова модель

Дата: 20.11.2023 09:58
Кількість переглядів: 200

16 листопада 2023 року у рамках реалізації інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» відбувся обласний науково-практичний семінар «Урок в НУШ: комплексно-хвильова модель». Місцем проведення заходу став Опорний заклад «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника Решетилівської територіальної громади», а учасниками – педагогічні працівники пілотних шкіл НУШ в області.

З вітальними словами, словами підтримки і вдячності за активну участь у розвитку освітнього середовища в області до всіх присутніх звернулися начальник відділу освіти Решетилівської територіальної громади Алла Костогриз та директор Решетилівського ліцею Жанна Рак.

Заступник директора Решетилівського ліцею Юлія Григоренко у виступі окреслила сутність комплексно-хвильової моделі освітнього процесу, як сучасного підходу до організації навчання, спрямованого на інтеграцію змісту та створення динамічного середовища для розвитку учнів. Ця модель, впроваджена в рамках Нової української школи, розробляється з урахуванням сучасних вимог до освіти та практики навчання.

Науково-практичний семінар об’єднав ряд практичних лінійок, де педагогічні працівники Решетилівського ліцею презентували свої уроки та методики навчання на локаціях з історії, української мови, математики, технологій, мистецтва та інших навчальних предметів та інтегрованих курсів. Перерви між лінійками були заповнені руханкою та хореографічними виступами, що надали учасникам можливість відпочити та зарядитися енергією.

Учасники семінару висловили вдячність організаторам та   високо оцінили професійний рівень педагогічного колективу Опорного закладу «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника Решетилівської територіальної громади».

Автор: Олена Буйдіна



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень