A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Національна програма Future Perfect популяризує платформи для вивчення англійської мови

Дата: 30.11.2023 08:52
Кількість переглядів: 91

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформують про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect, яка створена з ініціативи Президента України у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID/UK Aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" та Фонду Східна Європа.

Програма передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них - платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми за посиланням.

Empower - це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії. 

Платформа не призначена для самостійного вивчення мови - вона пропонує навчальні курси, які потребують викладача чи вчителя для опанування мови. Безоплатний доступ для українських університетів та мовних провайдерів відкритий незалежно від їхньої форми власності. Платформа містить навчальні курси Cambridge Empower від A1 до C1 - загальний курс англійської мови для дорослих та старших підлітків, що поєднує матеріали для роботи в класі та персоналізовану онлайн-практику. Для викладачів та вчителів Cambridge English Power пропонує гнучку методологію роботи в класі: вона акцентує на практичних навичках та потребує активного залучення студентів. Приєднатися до платформи можна за посиланням.

Ще один інструмент, що доступний в межах програми популяризації англійської мови - платформа Promova, що допмагає вивчити іноземні мови за допомогою застосунку та вебверсії продукту. Для українців відкрито безоплатний Premium-доступ до вивчення англійської мови (доступ до чотирьох курсів). На платформі можна знайти граматичні та вокабулярні уроки, а також заняття для тренування. Крім того, на платформі доступні книги зі світової класики, адаптовані під різні рівні англійської мови. 

В межах мовної програми Future Perfect, платформа надає українцям Premium-доступ до всіх мовних курсів на 3 роки. Скористатися можливістю можна, зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень