A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відкрита першість Решетилівської ДЮСШ з боксу, присвячена пам’яті полеглих захисників

Дата: 04.12.2023 09:41
Кількість переглядів: 450

В суботу, 2 грудня, відбулася Відкрита першість Решетилівської ДЮСШ з боксу серед юнаків та дівчат, присвячена пам’яті полеглих захисників Решетилівської територіальної громади. Участь у змаганнях також взяли боксери із Полтави, Кременчука, Люботина, Лубен, Нових Санжар, Миргорода. 46 спортсменів показували свою майстерність та навички ведення бою на рингу спортивної школи. 

Перед початком спортивного заходу начальник відділу освіти Алла Костогриз та президент Полтавської обласної організації федерації боксу України Микола Семеняга відзначили кращих спортсменів Решетилівської ДЮСШ та їх тренерів за зайняті призові місця на чемпіонатах України. Подякою, кубком та грошовою винагородою від міського голови Оксани Дядюнової нагороджені Софія Кребсс (пауерліфтинг) - тренер Зубрицька Т.С., Юрій Голуб (боротьба греко-римська) - тренер Валерій Славко, Антон Дубовик (бокс) - тренер Олександр та Ігор Косолап. Кубок та подяку також отримала тренер черлідерів ("Мрія") Оксана Зимогляд.

Окрім того, вітання спортсменам, яким присвоєно спортивні розряди:

ІІ спортивний розряд: Микола Борець (бокс), Віталій Бреус (боротьба греко-римська), Максим Гайдук (боротьба греко-римська), Нікіта Лобас (боротьба греко-римська), Рустам Хаірбеков (боротьба греко-римська).

ІІІ спортивний розряд: Софія Кребсс (пауерліфтинг).

По завершенню турніру було визначено призерів, які посіли перші та другі місця у своїй віковій та ваговій категоріях.  

І місце - Богдан Пономаренко

І місце - Руслан Бережний

І місце - Арсен Очкань

І місце - Антон Дубовик

І місце - Микола Борець

І місце - Родіон Книш 

ІІ місце - Захар Очкань

ІІ місце - Даніїл Дмитренко

ІІ місце - Олександр Мотузко

За кращий бій цінними подарунками від обласної організації федерації боксу України нагороджені Антон Дубовик (Решетилівка) та Кирило Дейнеко (Люботин).

Дякуємо юним боксерам, їх батькам, тренерам та Решетилівській ДЮСШ під керівництвом Олександра Косолапа за проведений турнір. Вдячність нашим захисникам, які дають можливість збиратися у такому колі. Світла пам'ять тим, хто віддав своє життя за спокій і мир на нашій землі.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень