A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартував цикл освітніх онлайн-зустрічей "Школа цифрової грамотності педагогів ЗДО" 

Дата: 06.12.2023 13:04
Кількість переглядів: 203

Сьогодні, 6 грудня, стартував цикл освітніх онлайн-зустрічей "Школа цифрової грамотності педагогів ЗДО" для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади. Зустрічі є логічним продовженням циклу освітніх онлайнових зустрічей по обміну досвідом "Учитель учителю" для педагогів ЗЗСО громади, що відбулися напередодні та які були організовані Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Передбачається проведення онлайнових майстерок, що включають теоретичну та практичні частини.

  • Про особливості використання сервісу Flinga для освітньої взаємодії розповідала Тетяна Шуть, учителька початкових класів Потічанської філії І-ІІ ступенів ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» з дошкільним підрозділом.
  • Як користуватися інструментами для обробки фото та створення колажів GridArr та Snapseed з колегами поділиться Наталія Клименко, вихователька Шевченківського ЗДО «Світлячок».
  • Заключним етапом циклу буде майстерка від консультанта ЦПРПП Ігоря Коваленка про штучний інтелект, який набуває все більше популярності в освітній галузі та може повноцінно стати асистентом сучасного педагога та вихователя. 

Окрім того, освітяни будуть отримувати домашні завдання для закріплення матеріалу. За умови їх виконання та успішного проходження підсумкового тесту для учасників зустрічей передбачено видачу сертифікатів, які можуть бути схвалені педагогічною радою закладу як документ про підвищення кваліфікації. Заняття триватимуть по 8 грудня включно.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень