A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Підбито підсумки року та прийнято план роботи на 2024 рік

Дата: 27.12.2023 14:10
Кількість переглядів: 502

27 грудня відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Решетилівської міської ради. На засідання були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти, ІРЦ, голова Решетилівської міської організації працівників профспілки. На порядку денному розглянуто чотири питання.

Про виконання плану роботи відділу освіти за 2023 рік звітувала начальник відділу Алла Костогриз. Акцент було зроблено саме на цьогорічному фінансуванні освітньої галузі та тих заходах, які вдалося реалізувати. Окрім того, Алла Костогриз визначила пріоритетні напрямки роботи галузі у 2024 році. 

Про стан національно-патріотичного виховання учнівської молоді у закладах освіти громади доповідала спеціаліст відділу освіти Леся Пустяк. У ході обговорення було рекомендовано розширювати напрямки співробітництва освітніх закладів із громадськими, благодійними організаціями та обєднаннями, органами державного управління, військовими комісаріатами, військовими частинами ЗСУ з питань патріотичного виховання учнівської молоді; впроваджувати нові форми національно-патріотичного виховання дітей.

Головний спеціаліст відділу освіти Ольга Купенко ознайомила присутніх з організацією інклюзивного навчання в закладах освіти громади Наголосила, що потреба в кваліфікаційному супроводі дітей з особливими освітніми потребами щороку зростає, тому з 1 січня 2024 року в Решетилівській громаді розпочне свою роботу Інклюзивно-ресурсний центр. На сьогодні інклюзивною освітою охоплено 80 учнів ЗЗСО у 52 класах і 9 вихованців ЗДО у 8 групах. Успішним досвідом роботи з дітьми з особливими освітніми потребами поділилася директор опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Жанна Рак. 

Інформацію доповідачів взято до відома. Схвалено план роботи відділу освіти Решетилівської міської ради на 2024 рік, з якими можна ознайомитися на сайті відділу.

На завершення заходу спеціалісти ЦПРПП провели вправу, спрямовану на збереження ментального здоров'я та наповнення особистого ресурсу освітян. Родзинкою зустрічі стала святкова лотерея для керівників закладів освіти.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень