A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Онлайнова зустріч учителів природничої освітньої галузі

Дата: 09.01.2024 17:43
Кількість переглядів: 53

У вівторок, 9 січня, відбулася онлайн-зустріч для учителів біології, фізики та хімії, які будуть забезпечувати виконання Державного стандарту базової середньої освіти у 7-х класах НУШ у 2024-2025 н.р. Близько тридцяти педагогів-предметників взяли участь у заході, який передбачав обговорення напрацьованого досвіду з природничих предметів на базі пілотного 7 класу ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника".

Свої освітні практики колегам презентували вчителі ліцею Олександр Рафальський, Валентина Черкун, Жанна Рак, Валентина Дмитренко. Вони зосередили увагу на виборі модельних навчальних програм, власне самих підручників та додаткових посібників за якими проходитиме навчання здобувачів освіти. Завдання педагогів не лише обрати програму, але, як і раніше, - зацікавити учнів, змінити попередні методи викладання та вийти на новий рівень практичного застосування навчального матеріалу, враховуючи візуалізацію та демонстрацію. 

Також учасники зустрічі обговорили переваги навчальних програм, важливість руханок та фізкультхвилинок для активізації розумової і фізичної діяльності на вказаних уроках, співпрацю з кураторами ПАНО ім. М.В. Остроградського.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень