A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Команда черлідерок опорного закладу перемогла в ІІ етапі змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч"

Дата: 26.01.2024 16:41
Кількість переглядів: 439

Одним із видів спорту, який увійшов до турнірного переліку змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" став черліденг. У сезоні 2023/2024 учні виступають в категорії 4-6 класи. Тривалість номера для однієї команди 1,45 хв - 2 хв. Також, згідно регламенту, в одній програмі можна використовувати музику різних стилів, враховується виконання низки елементів та вправ, форма одягу та взуття.

У змаганнях з черліденгу взяли участь дві команди - Решетилівської філії І ст. та ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника". Їхнім спортивним логотипом серед тварин став каракал. Оцінювали виступи юних черлідерок тренер-викладач Решетилівської ДЮСШ Оксана Зимогляд та учитель фізичної культури Решетилівської філії І ст. Марина Бреус.

Драйв, емоції та пульсуюча енергія маленьких учасниць підкорили кожного глядача. Водночас це були вправи та елементи різного ступеня складності, з якими вихованки справлялися на відмінно.

За результатами змагань І місце посіла команда ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", яка буде представляти нашу громаду на ІІІ (обласному) етапі. Друге місце зайняла команда черлідерок із Решетилівської філії І ст. Вітаємо та пишаємося!

Пліч-о-пліч - це шлях до гармонійного розвитку та самовираження, велика командна робота. Адже тільки разом можна досягати неймовірних висот, отримувати новий досвід, гідно та успішно долаючи будь-які перешкоди. Залучаємо до спорту, який гартує дух, мотивує та утверджує: разом переможемо!

Більше фото можна переглянути ТУТ

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень