A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Команда ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника" перемогла у баскетбольній шкільній лізі серед юнаків

Дата: 01.03.2024 16:15
Кількість переглядів: 440

"Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" продовжується і цього разу підійшла черга змагатися за баскетбольну першість серед команд юнаків 2008 р.н. і молодших. Цього дня, 1 березня, п'ять закладів освіти Решетилівської громади зійшлися на турнірному полі спортивної зали аби визначити найкращих.

Команди із Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л. М. Дудки, Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Федіївської філії І-ІІ ст. та ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" привітала із початком змагань начальник відділу освіти Алла Костогриз.

Баскетбол - одна з найбільш популярних спортивних ігор в світі. Цей командний вид спорту завоював ососбливу прихильність, оскільки гра дуже захоплююча, динамічна, доступна в своїй організації і одночасно сприяє розвитку фізичних і розумових здібностей. Основу гри складають прості природні рухи - стрибки, біг, передачі і кидки. Заняття баскетболом допомагають дітям підвищити рівень соціальної взаємодії, а також вчать злагодженій роботі в команді, прищеплюють почуття відповідальності в шкільному колективі. 

Більше трьох годин тривав баскетбольний турнір серед юнаків. Гра була сильною і напруженою, а вболівальники затамували подих в очікуванні переможців. Не менші хвилювання за своїх вихованців відчували і тренери, які дуже емоційно реагували на провали та злети своїх спортсменів.

За підсумками гри кубками та грамотами відзначені команди, які увійшли до трійки призерів:

І місце - ОЗ "Решетилівський ліцей І.Л. Олійника" 

ІІ місце - Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки

Вітаємо спортивну молодь громади та чекаємо з новими перемогами!

Більше фото ТУТ

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень