A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Решетилівської міської ради

Дата: 06.03.2024 20:16
Кількість переглядів: 294

6 березня 2024 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Решетилівської міської ради, де було розглянуто чотири питання порядку денного. 

З аналізом діяльності закладів освіти громади членів колегії та керівників ЗЗСО ознайомили спеціалісти та юрисконсульт відділу. Зокрема, було проведено ряд планових перевірок, в ході яких виникли зауваження щодо ведення ділової документації та упорядкування нормативної бази. Доповідачі детально зупинилися на важливих аспектах документообігу та надали необхідні роз'яснення.

Про результати участі здобувачів освіти Решетилівської ТГ у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році інформувала директор ЦПРПП Вікторія Пащенко. Так, загалом у І (шкільному) етапі взяли участь 1452 учні. У ІІ (міському) етапі було 438 учасників, з яких 163 переможці. У ІІІ (обласному) етапі взяли участь 33 школярі, з них перемогу здобули 13. Також окремо був проведений аналіз учасників/переможців по предметах в розрізі кожного закладу освіти.  

Загальний огляд сайтів закладів освіти, які є складовою єдиного інформаційного простору громади, здійснювала спеціаліст відділу Леся Пустяк. Згідно ст. 30 Закону України "Про освіту" вся діяльність закладів освіти має висвітлюватися на інформаційних сайтах. Окрім того, сайти повинні бути чітко структуровані, доступні та мати відкриті дані. Важливо також враховувати зовнішнє оформлення та можливості дизайну. 

Із діяльністю Центру професійного розвитку педагогічних працівників у 2023 році та перспективними напрямками роботи на цей рік присутніх ознайомили директор та консультант Центру. Пріоритетними у 2024 році залишаються: підтримка впровадження державного стандарту базової середньої освіти, розвиток професійних компетентностей педагогічних працівників, підтримка педагогів в умовах воєнного стану, інклюзивна освіта, співробітництво, цифровізація освіти.  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень