A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Команда Піщанського закладу освіти стала переможцем баскетбольної шкільної ліги серед дівчат

Дата: 15.03.2024 20:41
Кількість переглядів: 329

На Решетилівщині тривають спортивні змагання в рамках масштабного проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". 15 березня три команди дівчат 2010 р.н. і молодші змагалися за баскетбольну першість.  Спортивну залу між собою у турнірі ділили команда із ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки та Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. 

Незважаючи на відносно невелику кількість учасниць, гра вийшла напруженою та продуктивною. Дівчата на спортивному полі показали не лише свою вправність у грі, а й впертість, адже ніхто не поступався суперницям і не погоджувався на мирну "нічию".

Вчителі і наставники підтримували своїх спортсменок, мотивували до перемоги та слідкували за дотриманням усіх вимог гри в баскетбол. 

...А кубки, медалі та дипломи вже чекали своїх власників, адже всі три команди стали призерами баскетбольної шкільної ліги серед дівчат. Із успішним виступом учасників привітала начальник відділу освіти Алла Костогриз та головний суддя змагань Сергій Мордик.

Почесне І місце посіла команда Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки ("Сайгак"), ІІ місце - Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ("Лісові дятли"), ІІІ місце зайняла команда дівчат опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" ("Бантенг").

Дякуємо за результативну гру та щирі емоції! Не зменшуємо обертів, рухаємося тільки вперед! Нові випробування - шанс на перемогу! 

Більше фото ТУТ 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень