A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівські ліцеїсти перемогли у ІІ етапі "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" зі спортивного орієнтування

Дата: 22.03.2024 18:10
Кількість переглядів: 218

Решетилівщина фінішує! 22 березня у громаді завершили проведення ІІ територіального етапу масштабних змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". Заключним видом спорту, який входить до п'ятірки програми стало спортивне орієнтування, де за переможні місця цього дня змагалися 8 команд закладів загальної середньої освіти.

Серед гостей, які завітали на спортивне дійство - заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко, начальник управління молоді та спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко та секретар Решетилівської міської ради Тетяна Малиш. Настановчі слова для учнівської молоді прозвучали також від начальника відділу освіти Алли Костогриз. Також на заході був присутній Заслужений тренер України, амбасадор проєкту "Пліч-о-пліч" Юрій Шавиро. Головний суддя змагань Павло Мосієнко ознайомив присутніх учасників із регламентом, правилами турніру та побажав усім успіху на дистанції.

Після урочистого відкриття спортсмени перемістилися у зону старту, де перебували кожен до своєї хвилини. Рівно о 10 годині стартували перші орієнтувальники. Кожен заклад представляв команду із 12 учнів (6 хлопців та 6 дівчат, учні 5-7 класів). 9 контрольних пунктів розташовувалися у центральній частині Решетилівки - багатоповерхова забудова, та парковій зоні. Згідно з умовними позначеннями на карті дистанції були дзеркальні, тому учасники мали проявити особливу уважність, щоб правильно розпочати свій старт і вчасно прибути до фінішу, випередивши при цьому суперників. 

Не зважаючи на березневий холод, змагання проходили жваво й атмосферно, діти ділилися враженнями, тренувалися перед виходом на маршрут, підтримували один одного та слухали вказівки наставників. На кілька годин центральна частина міста перетворилася на один спринт-майданчик, де учні на швидкість шукали по карті контрольні пункти. Ті, хто вже фінішував мали змогу відпочити та зігрітися, адже попереду підбиття підсумків та оголошення переможців. 

Дипломами переможців в особистому заліку серед дівчат нагороджено:

І місце - Діана Рябова

ІІ місце - Вероніка Стодух

ІІІ місце - Софія Вертелецька

Дипломами переможців в особистому заліку серед хлопців нагороджено:

І місце - Іван Панець

ІІ місце - В'ячеслав Хлистун

ІІІ місце - Віталій Хлистун

Загальнокомандну першість у ІІ територіальному етапі "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" зі спортивного орієнтування здобули такі заклади:

І місце - команда "Бантенг", ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника"

ІІ місце - команда "Бик Гаур", Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце - команда "Загроський тритон", Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка.

Вітаємо наших спортсменів! Дякуємо тренерам за підготовку та наставництво! Команда-переможець представлятиме Решетилівську громаду на ІІІ районному етапі змагань. Особлива вдячність Збройним Силам України за змогу проводити змагання та ще більше залучати дітей до спортивних активностей!

Спортивне орієнтування - це спорт, який допомагає знайти шлях до перемоги, тож РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Більше фото ТУТ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень