A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Роль заступника директора у виявленні та подоланні освітніх втрат

Дата: 26.03.2024 13:15
Кількість переглядів: 231

Тематика подолання освітніх втрат в розрізі галузі освіти Решетилівської громади розглядається вже не вперше. Чергова зустріч педагогів, а саме заступників директорів з навчально-виховної роботи, була зосереджена на виявленні та подоланні освітніх втрат здобувачів освіти за допомогою інструментів "Всеукраїнської школи онлайн". 

Досвідом роботи щодо подолання освітніх втрат у закладах освіти з колегами поділилися заступники директорів Решетилівської філії І ступеню Лариса Деркач та М'якеньківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом Тетяна Ступа. Вони зазначили, що з використанням діагностичного інструментарію ВШО, можна відстежити динаміку навчальних досягнень учнів, здійснити освітню діагностику, провести внутрішній моніторинг якості освіти та ін. 

Для поглибленого занурення у тему учасники зустрічі працювали у групах, обговорюючи найефективніші способи подолання освітніх втрат, можливості їх надолуження у конкретних ситуаціях, розглядаючи позитивні та негативні  сторони використання діагностичного інструментарію ВШО.

У числі іншого заступники директорів зустрілися із представниками платформи дистанційної освіти Eddy, які презентували саму платформу та детально зупинилися на її перевагах. Це повнофункціональна LMS-система, яка на сьогодні містить всі необхідні інструменти для управлінь освіти та шкіл, та може зробити освітній процес безперервним і якісним.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень