A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Організація еколого-натуралістичної освіти з дітьми та учнівською молоддю

Дата: 27.03.2024 15:12
Кількість переглядів: 480

27 березня Решетилівською філією ПОЕНЦУМ за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників була проведена зустріч учителів-біологів та керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку. Тема семінару-наради: "Організація еколого-натуралістичної освіти з дітьми та учнівською молоддю"

На зустрічі були присутні виконувач обов'язків директора Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Людмила Сусахіна, методист Тетяна Чайка та завідувач відділу сільського господарства центру Ірина Пугачова. Участь в обговоренні також брали завідувач Решетилівської філії ПОЕНЦУМ Марія Бабенко, керівники гуртків Людмила Тищенко та Тетяна Вовкоріз.

Протягом семінару освітяни зосередили увагу на активізації пізнавальної діяльності дітей шляхом залучення їх до конкурсів та акцій дослідницького характеру, розглянули можливості для екотерапії у закладах освіти, проведенні гурткової роботи, дотриманні вимог до оформлення робіт учасників організаційно-масових заходів та ін.

На завершення учасники зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці та проведення спільних заходів разом із Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень