A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

"Всеукраїнська школа онлайн" - ефективний інструмент для подолання освітніх втрат

Дата: 28.03.2024 12:41
Кількість переглядів: 269

"Всеукраїнська школа онлайн" на сьогодні є дієвим та ефективним інструментом для використання в роботі вчителів та учнів, адже питання подолання освітніх втрат не втрачає своєї актуальності. 28 березня про це у професійному колі говорили педагоги предмету "хімія".

Завдяки діагностичному тестуванню можна не лише виявити освітні втрати учнів, але й зробити аналіз результатів та скоригувати роботу з предмету за окремими темами. Таким чином і вчителі, і учні можуть надолужити конкретний навчальний матеріал. Окрім цього, на ВШО також розміщуються  діагностичні тести, безліч уроків з тем, завдань для перевірки знань та інших навчальних ресурсів по кожному з класів. 

Про особливості здійснення первинного діагносування за допомогою платформи "Всеукраїнська школа онлайн" розповіла учитель хімії Аліна Китайгора, а її колега Анатолій Каленіченко поділився практичним досвідом використання ВШО.

Платформа для змішаного та дистанційного навчання "Всеукраїнська школа онлайн" містить дієвий методичний інструментарій для подолання освітніх втрат, який спрямований на підтримку учня та учителя, створення комфортного простору для надання якісної освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень