A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Учнівська молодь опорного закладу долучилася до написання проєктів з облаштування освітнього хабу в Решетилівський філії І ступеня

Дата: 02.04.2024 19:12
Кількість переглядів: 408

У вересні 2023 року Решетилівська громада увійшла до переліку переможців відбору для участі в Ініціативі з відновлення шкіл "DECIDE: Відбудова".

Це дозволило отримати грант в сумі до 3,8 млн грн на облаштування шкільного укриття Решетилівської філії І ст. ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" та створення на його базі освітнього хабу.

Ініціатива також передбачала роботу із  учнівською молоддю. Так, 2 квітня на базі опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" для учнів був проведений одноденний навчальний тренінг з написання проєктів, спрямованих на залучення шкільних команд до облаштування освітнього хабу у Решетилівській філії І ступеня, що відбудовується в межах Проєкту DECIDE.

Організатором проведення тренінгу став законтрактований партнер Проєкту DECIDE - ГО "Агенція локальних ініціатив".

Загалом участь у заході взяли до 30 старшокласників опорного закладу, чиї менші братики та сестрички навчаються у Решетилівський філії І ступеня. Разом із координаторами-вчителями вони сформували команди, що протягом дня працювали над написанням проєктів на основі малюнків учнів початкової ланки, які зобразили своє бачення укриття. Таким чином учні обох закладів створюють затишний простір освітнього хабу.

Тренінг передбачав активне залучення усіх учасників, цікаве знайомство та комунікацію в групах. Молодь максимально на практиці відпрацьовувала навички написання проєктів, а найбільш вдалі з них будуть представлені на голосування та в подальшому матимуть шанс на реалізацію.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень