A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вітаємо решетилівських орієнтувальників з перемогою у ІІІ етапі змагань "Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч"

Дата: 06.04.2024 15:56
Кількість переглядів: 402

Сьогодні, 6 квітня, на території міського парку Решетилівської громади (біля Решетилівського професійного аграрного ліцею ім. І.Г. Боровенського) було людно та гамірно, адже саме там проходив ІІІ районний етап змагань зі спортивного орієнтування "Всеукраїнські шкільні ліги. Пліч-о-пліч".  

Попередньо у турнірі зареєструвалися команди із восьми територіальних громад, які здобули першість за результатами ІІ етапу змагань. Для більшості місцевість не знайома, тому орієнтиром у пошуку КП на дистанції у 1.5 км слугувала карта з умовними позначеннями.

Головний суддя змагань - суддя національної категорії, голова відокремленого підрозділу ФСОУ в Полтавській області Сергій Машинський. Перед виходом на дистанцію учасників привітали начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Полтавської РВА Олена Червенчук та начальник Решетилівського відділу освіти Алла Костогриз.

За остаточними підрахунками перше загальнокомандне місце у спортивному орієнтуванні посіла команда "Бантенг" ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", ІІ місце здобула команда із Розсошенської гімназії Щербанівської сільської ради, ІІІ місце посіли орієнтувальники із Великорублівської ТГ (Великорублівський ОЗЗСО І-ІІІ ст.).

Розділяємо радість перемоги разом із нашими спортсменами, які довели, що можуть бути кращими з кращих. Але для цього потрібно постійно тренуватися та вдосконалювати свої навички, аби мати змогу гідно конкурувати із суперниками на змаганнях. Вітаємо і пишаємося!

Захід організував відокремлений підрозділ ФСОУ у Полтавській області на чолі з головою Сергієм Машинським. Також дякуємо за допомогу Решетилівському центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді в особі директора Павла Мосієнка, та відділу культури, молоді, спорту та туризму Решетилівської міської ради в особі начальника Михайла Тітіка.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень