A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Колегія відділу освіти: враховуємо запити освітян та залучаємо дітей до корисного дозвілля

Дата: 26.04.2024 15:02
Кількість переглядів: 338

У п'ятницю, 26 квітня, відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, де на порядку денному було розглянуто три питання. Про потреби та запити педагогічних працівників закладів освіти щодо підвищення свого фахового рівня доповіла директор ЦПРПП Вікторія Пащенко. Вона розповіла про результати попереднього опитування серед освітян та надала рекомендації щодо використання додаткових можливостей для професійного росту.

На важливості розвитку дітей у позашкільний час наголосив директор Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Павло Мосієнко. Станом на сьогодні діяльністю закладу охоплено 443 дитини, багато з яких вже мають визначні здобутки та є активними учасниками різнопрофільних гуртків і активностей на базі Центру. Заклад завжди відкритий до співпраці зі школами та пропонує дітям масу можливостей для корисного проведення вільного від навчання часу. 

Не менш актуальним питаннням на сьогодні є створення класів безпеки у закладах освіти громади, адже вони мають не лише бути безпечним місцем, але й, у першу чергу, навчати дітей безпечному поводженню вдома, на вулиці, за межами школи. Спеціаліст відділу освіти Леся Пустяк розповіла присутнім про функціонування класу безпеки на базі Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., перелік обладнання, яким він має бути наповнений, надала рекомендації по його облаштуванню. 

Продовженням колегії стала робоча нарада із керівниками закладів загальної середньої освіти, яку провела начальник відділу освіти Алла Костогриз.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень