A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І.Г. Боровенського переміг у конкурсному відборі "DECIDE: ПРОФТЕХ"

Дата: 27.05.2024 13:00
Кількість переглядів: 77

Завершено відбір громад та закладів професійно-технічної освіти, які працюватимуть за напрямом «DECIDE: ПРОФТЕХ» Швейцарсько-український проєкт DECIDE. Щиро вітаємо Решетилівський професійний аграрний ліцей ім. І.Г. Боровенського із перемогою у відборі!  

Упродовж квітня-травня 2024 року Комісія з відбору отримала і розглянула 27 поданих на конкурс заявок від 6 регіонів-партнерів, визначених спільно з Міністерство освіти і науки України.

На першому етапі Комісія відібрала 16 заявок. На другому етапі команда будівельних консультантів проєкту DECIDE відвідала 16 профтехів. Водночас Комісія провела співбесіди з учасниками конкурсу - за участі ОВА, які подавали заявки, закладів професійної освіти та територіальних громад. 

Вітаємо переможців конкурсного відбору з реалізації напряму  «DECIDE: ПРОФТЕХ» та бажаємо плідної співпраці на шляху втілення нових ідей в рамках професійної освіти молодого покоління.

Мета роботи з підтримки реформи професійної освіти в Україні - налагодити співпрацю між владою на рівні області та територіальної громади, профтехами, школами та бізнесом. Ідея полягає в тому, щоб ці 5 інституцій взаємодіяли та співпрацювали між собою, допомагаючи дітям у виборі майбутньої професії. Тобто усі 5 сторін мають працювати не паралельно, а як злагоджений механізм. Саме так це відбувається у Швейцарії, Німеччині, Австрії та багатьох інших країнах з розвинутою економікою. 

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень