A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Обдарованим учням Решетилівської громади вручили стипендію міського голови

Дата: 03.06.2024 11:54
Кількість переглядів: 227

Сьогодні, 3 червня, в актовій залі Решетилівської міської ради відбулася приємна і хвилююча подія - міський голова Оксана Дядюнова вручила сертифікати на отримання стипендії міського голови обдарованим дітям нашої громади. 

Цьогоріч ними стали:

  • Назар Задорожний, учень ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", напрямок - навчальна та науково-дослідницька діяльність;
  • Вероніка Ткачук, вихованка Дитячої школи мистецтв Решетилівської міської ради, напрямок - галузь мистецтва та культури;
  • Юрій Голуб, вихованець Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи Решетилівської міської ради. напрямок - галузь спорту.

Радісну мить нагородження учнів розділили також їхні батьки, які повсякчас були поряд зі своїми дітьми, вірили в їхні успіхи та пишалися досягненнями. За сумлінне виховання дітей та неоціненний внесок у здобуті ними висоти батькам вручено подяки.

Окрема вдячність керівникам та педагогам, які вкладали частинку себе у кожен крок свого вихованця, були прикладом для наслідування, мотивом іти вперед і не здаватися, досягаючи ще більшого в обраній галузі. 

Пишаємося стипендіатами та бажаємо досягти нових вершин творчості!

Фото без опису



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень