A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівська громада стала переможцем ініціативи DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні»!

Дата: 06.06.2024 15:20
Кількість переглядів: 46

Це сталося - знову! Ми виграли! Ділимося надзвичайно приємною новиною: оголошено переможців DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні»!

Цього року щасливчиками стали 27 громад з різних куточків України, серед яких і Решетилівська. А це значить, що вже третій рік цього літа за підтримки Проєкту DECIDE буде організоване змістовне та цікаве дозвілля для дітей та підлітків в межах цієї ініціативи.

Попереду на нас чекає навчання педагогів, відправка обладнання, розв'язання організаційних питань та, найголовніше, старт роботи літніх дитячих клубів DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні»! 

Команді Швейцарсько-український проєкт DECIDE було нелегко зробити вибір. Цього року до участі в Ініціативі надійшло 340 заявок.

Найпершим критерієм при відборі громад став критерій безпеки. Також до уваги бралася кількість дітей та підлітків — потенційних учасників літніх активностей у громаді, графік проведення літніх клубів тощо. 

Конкурсній комісії, до складу якої увійшли представники Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад знадобилося чимало часу, щоб обрати 27 переможців серед достойних кандидатів. 

Загалом, передбачається, що у громадах, які візьмуть участь в літніх клубах будуть залучені майже 10 тисяч дітей.

Швейцарсько-український проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень