A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Учні Калениківського закладу освіти - переможці конкурсу "GLOBE Марафон 2024"

Дата: 20.06.2024 16:15
Кількість переглядів: 310

У січні-травні 2024 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді  проводив Всеукраїнський заочний конкурс "GLOBE Марафон 2024".

За підсумками його проведення у рамках міжнародної науково-освітньої програми GLOBE дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за І місце нагороджено команду "Рубікон", Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Вітаємо Гліба Блигадира, Олександру Занько, Анастасію Рискаленко, Яну Іванець та Ярославу Таран із гідною перемогою! Дякуємо керівнику - Людмилі Миколаївні Тищенко за мудре наставництво та роботу з учнями, їх супровід на кожному з етапів.

Продовженням конкурсу стала поїздка до Києва, де всі лідери екологічного марафону зібралися на GLOBE ігри та взяли участь у засіданні Всеукраїнської дитячої спілки "Дитячий екологічний парламент". Приємно відзначити, що учасника команди "Рубікон" Гліба Блигадира обрано координатором спілки від Полтавської області.

Окрім того, всі учасники нагороджені грамотами за високі результати та інтерес до поглибленого вивчення природи, екологічно-свідому життєву позицію та отримали "Культурний паспорт" за дослідження міста Києва - столиці України.

На дітей також чекали цікаві майстер-класи та семінари на екологічну тематику, відвідини визначних місць Києва та вільний для відпочинку час. 

Вітаємо еколідерів серед учнівської молоді Решетилівської громади!

Фото без опису

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень