A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

“Освіта рухає світ-2024”: відбулося розширене засідання колегії

Дата: 29.08.2024 17:39
Кількість переглядів: 306

29 серпня 2024 року відбулося розширене засідання колегії “Освіта рухає світ-2024”. Перед початком роботи присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників та захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Керівники закладів освіти та члени колегії також долучилися до акції-пам'яті “Сонях”. 

З 2 вересня у Решетилівській громаді, як і в усій Україні, розпочинається новий навчальний рік, тому питання, які були висвітлені начальницею відділу освіти Аллою Костогриз та обговорювалися у колі педагогів, стосувалися вже проведеної підготовки до початку, реалізації нових напрямків роботи та втілення освітніх реформ, створення безпечного середовища (укриття), можливостей, які на сьогодні дає позашкілля.

Цьогоріч окрема увага була звернута на професійну освіту. Обговорено налагодження комунікації з професійними ліцеями,  які є в громаді. Адже профтехосвіта - це стратегічне питання відбудови нашої  країни.

Головним меседжем цьогорічної освітньої кампанії є школа офлайн. Це основний компонент комплексної політики держави в сучасному освітньому просторі, який підтримується на всіх рівнях. Протягом літа була проведена значна робота та прикладено максимум зусиль для облаштування як закладів, так і укриттів, щоб якомога більше охопити здобувачів освіти очною формою навчання.

Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко ознайомила педагогів із ключовими напрямками співпраці із ЦПРПП на  навчальний рік, а також наголосила на відкритості до діалогів та підтримці творчих ідей. 

Про співдію з Інклюзивно-ресурсним центром, оперативну комунікацію, вироблення спільних підходів до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами інформувала директор Аліна Корячка

Новий навчальний рік 2024-2025 - це старт, до якого мають бути готові всі. Впевнено розпочинаємо черговий етап шкільного життя, адже наша сила в єдності, у стійкості віри в щасливе майбутнє наших дітей, що веде нас до Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень