A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

2023 рік

Підбито підсумки участі здобувачів освіти Решетилівської громади у Всеукраїнських учнівських олімпіадах 2023/2024

Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів - це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів. Для кожного учня це своєрідне випробування, перевірка якості отриманих знань та володіння ними на практиці.

14:32 07.03.2024

Вітаємо призерів ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії!

17 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. За результатами оцінювання журі призові місця по олімпіаді з географії здобули дві учениці із закладів освіти Решетилівської громади.

12:53 19.02.2024

Результати ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, хімії, англійської мови

10-11 лютого проходив ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, хімії, англійської мови та інформаційних технологій. За рішенням оргкомітету і журі до числа учасників-переможців увійшли діти із закладів освіти Решетилівської громади, які показали достойні результати та зайняли призові місця. 

14:15 12.02.2024

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

28 січня та 4 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, який проходив у два тури. За рішенням оргкомітету і журі до числа учасників-переможців увійшли діти із закладів освіти Решетилівської громади. Раді вітати учнів молодшої школи, які блискуче показали свої знання на обласному рівні. Бажаємо гідно тримати висоту та справлятися із завданнями будь-якої складності!

10:41 06.02.2024

Учні Решетилівської громади стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології

27 січня відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а саме біології. Члени журі провели оцінювання учнівських робіт та у підсумку визначили імена призерів олімпіади із вказаного предмету, серед яких є учні Решетилівської громади. 

08:18 29.01.2024

Вітаємо переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури!

У суботу, 20 січня, відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. У підсумку в числі переможців троє учнів Решетилівської громади.  

20:07 22.01.2024

Підбито підсумки ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

23 грудня відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а саме біології. Члени журі провели оцінювання учнівських робіт та у підсумку визначили імена призерів олімпіади із вказаного предмету.

18:52 26.12.2023

Результати ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

У неділю, 24 грудня, відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів - хімії та трудового навчання. Члени журі провели оцінювання учнівських робіт та у підсумку визначили імена призерів олімпіад з вказаних предметів.

18:49 25.12.2023

Підсумки ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

У суботу, 16 грудня, відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а саме з інформаційних технологій. Серед здобувачів освіти, які брали участь в олімпіаді та виконували поставлені в межах них завдання члени журі визначили таких призерів.

18:03 18.12.2023

Підбито підсумки ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

У неділю, 17 грудня, відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а саме з правознавства та інформатики. Члени журі провели оцінювання учнівських робіт та у підсумку визначили імена призерів олімпіад з вказаних предметів.

17:23 18.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень