A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Діяльність

Решетилівська громада другий рік поспіль переможець конкурсного відбору Summer Clubs "Ми вдома - в Україні" в рамках проєкту DECIDE

У розпал літа - приємні новини! Сьогодні, 7 липня, стали відомі результати відбору в рамках ініціативи швейцарсько-українського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Решетилівська громада увійшла до переліку переможців, де протягом найближчих двох місяців будуть організовані і проведені незабутні літні активності для дітей.

12:53 07.07.2023

Вітаємо заклади освіти громади із успішними результатами у конкурсі "Моя ІТ-громада"!

Співпраця у рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE триває! Після навчання з впровадження ІТ-технологій наші учні громади випробували здобуті вміння у конкурсі "Моя ІТ-громада", який проходив у чотирьох номінаціях: Scratch developer, Game, Education, Robototech. Конкурсні роботи підготували команди із ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Потічанської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом та Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст. 

13:01 22.05.2023

Опорні заклади освіти Решетилівської громади здобули перемогу у Фестивалі дитячих відеороликів DECIDE Video Fest!

В межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Winter Clubs «Ми вдома – в Україні» у січні учні Решетилівської громади проходили дводенний тренінг із удосконалення навичок відеозйомки та монтажу. Для цього була залучена команда тренерів Телерадіокомпанії «Інформаційно-рекламне телебачення – ПОЛТАВА». Діти не лише опановували теоретичну частину, але й мали змогу спробувати свої сили на практиці.

15:59 07.04.2023

Працюємо на результат в рамках швейцарсько-українського Проєкту DECIDE

Сьогодні, 1 лютого, Решетилівську громаду відвідала команда швейцарсько-українського Проєкту DECIDE, в рамках якого триває співпраця та введення передових ініціатив в галузі освіти. Координатори та експерти провели робочу зустріч з міським головою Оксаною Дядюновою, щоб обговорити стан впровадження Проєкту у Решетилівській ТГ та плани його реалізації на 2023 рік. Серед присутніх також були перший заступник міського голови Інна Сивинська, начальник відділу освіти Алла Костогриз, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Андрій Романов, спеціаліст відділу освіти Яна Арабова. 

17:52 01.02.2023

Учні Решетилівської громади пройшли тренінг з основ відеозйомки та монтажу в рамках «DECIDE Winter clubs. Ми вдома – в Україні»

  У межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «DECIDE Winter clubs. Ми вдома – в Україні» 9-10 січня для дітей та підлітків Решетилівської громади було проведено тренінг з основ відеозйомки та монтажу.

17:35 10.01.2023

DECIDE – співпраця, допомога, підтримка!

DECIDE – це швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», який  має на меті допомогти жителям територіальних громад долучитися до демократичного врядування та отримати рівний доступ до якісної освіти.

12:04 03.10.2022

Підсумок літа разом із Summer Clubs

Літо вже минуло, а от приємні спогади про нього лишилися! Summer Clubs "Ми вдома - в Україні" від швейцарсько-українського проєкту DECIDE, які на літніх канікулах об'єднали спільним дозвіллям 535 дітей з Решетилівської громади, знову приємно нагадують про себе. 

13:38 27.09.2022

Активні громадяни – успішна країна

15 вересня відбулася онлайн-зустріч за підсумками роботи по проведенню літніх клубів в рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Ми вдома – в Україні”. 

13:40 16.09.2022

Відбулася зустріч представників громади з Наталією Байтеміровою та Мариною Єщенко

Відбулася робоча зустріч представників громади з Наталією Байтеміровою, національною експерткою проєкту #DECIDE, та Мариною Єщенко, регіональною експерткою проєкту, щодо створення Піклувальної ради. Опрацювали нормативні документи, обговорили план дій, розробили проєкт Положення. 

16:23 11.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень