A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Конкурси для дітей

Стартував Всеукраїнський конкурс «Годівничка»

З метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи і практичних дій з охорони та збереження орнітофауни, залучення дітей до активної природоохоронної роботи Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Годівничка».

14:58 02.02.2023

Стартує обласний юнацький фестиваль "В об’єктиві натураліста"

З метою формування громадянської позиції, цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності  Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді в  лютому 2023 року проводить обласний юнацький фестиваль "В об’єктиві натураліста".

10:54 30.01.2023

Запрошуємо до Всеукраїнського конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги»!

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді ініційовано Всеукраїнський конкурс малюнків  «Кольори нашої Перемоги».

15:58 25.01.2023

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України ініціює проведення Всеукраїнської акції "Писанкове дерево Перемоги"

З метою формування національної свідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої діяльності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України ініціює проведення Всеукраїнської акції "Писанкове дерево Перемоги".

12:05 19.01.2023

Відбудеться щорічний конкурс есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!»

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України ініціює проведення конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!» на відзнаку роковин з дня народження Т.Г.Шевченка.

15:17 18.01.2023

Всеукраїнський бліц-конкурс «Український орнамент Перемоги»

Орнамент — це не тільки декоративна прикраса, яка складається з елементів, що ритмічно повторюються, а і відображення прагнень людини, її зв’язку з природою, історичних особливостей. В етнічних орнаментах сконцентрований віковічний досвід народу, його уява про складність і гармонію буття.

16:33 05.01.2023

Стартував ХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я – журналіст»

Це Всеукраїнський конкурс для учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, учнів і студентів професійно-технічних навчальних закладів та закладів передфахової вищої освіти. Проводиться з 2009 року. Започаткований у м. Рівне, а з 2016 року став Всеукраїнським.

13:07 05.01.2023

Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України, Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді у 2023 році проводитиме обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

13:47 02.01.2023

Всеукраїнський Турнір юних біологів «Neobiо» у 2022-2023 н.р.

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно із Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка, Національним університетом «Києво-Могилянська академія», Національним педагогічним університетом ім. М. Драгоманова, Інститутом ботаніки ім. М. Г. Холодного, Інститутом гідробіології НАН України у січні 2023 року проводитиме Всеукраїнський турнір юних біологів «Neobio», присвяченого 160-ій річниці від дня народження Володимира Вернадського.

09:51 02.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень