A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Конкурси для дітей

ХІІ обласний літературний конкурс «Відлуння заповітів земляків»

З метою вшанування творчої спадщини письменників-земляків, формування умінь і навичок літературної та дослідницької діяльності учнівської молоді, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів Комунальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» у травні 2023 року проводитиме ХІІ обласний літературний конкурс «Відлуння заповітів земляків», присвячений 115-річчю від дня народження Василя Барки (Василя Костянтиновича Очерета).

21:37 24.12.2022

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

11:56 28.11.2022

Про проведення ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в 2022-2023 н.р.

З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед української молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу проводитиметься ХХІІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика серед учнів ЗЗСО.

22:20 09.11.2022

«Край, в якому я живу»

З метою виховання у дітей та молоді любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; розвитку музейної справи у закладах загальної середньої освіти, позашкільних та професійно-технічних закладах освіти Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводить обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

09:37 09.11.2022

VI щорічний Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра»

З 15 листопада Міжнародний фонд Івана Франка розпочинає прийом робіт на VI щорічний Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра», який триватиме до 15 грудня 2022 року.

12:36 07.11.2022

«Не шукай щастя за морями»

Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського проводить обласний конкурс імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями» із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо)».

10:10 07.11.2022

V обласний конкурс творчих робіт школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

З метою активізації участі молоді у розвитку місцевої громади, сприяння формуванню громадянських компетентностей та розвитку громадянської активності, Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» спільно з Полтавською державною аграрною академією проводять V обласний конкурс творчих робіт школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ».

18:24 28.10.2022

Конкурс «Здорове життя – успіх буття»

З метою залучення учнів до поглибленого вивчення природничих дисциплін, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації, пропаганди здорового способу життя 23 листопада 2022 року (орієнтовно) в онлайн-форматі відбудеться обласний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття».

18:36 25.10.2022

Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Оголошується проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

21:57 17.10.2022

Про проведення VIII обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів

23 листопада 2022 року о 10.00 у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді (далі – ОЦЕВУМ) в режимі прямого включення на платформі Google Meet відбудеться обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів.

20:37 17.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень